Rekli su

“Vlada je bio heroj naše mladosti, jedan od umetnika koji su svojim radom uticali na nas da se i sami oprobamo u muzici”

— Dejan Vučetić Vuča (Darkwood Dub)

“Opčinio nas je muzikom na zemlji, sada je na redu nebeski film.”

— Mladen Juričić Max

“Nebeska tema biće filmska posveta jednom od najvećih heroja moje mladosti. Vlada Divljan je bio simbol Beograda, jedan od onih momaka kojima smo se svi divili, i zbog kojih smo se ponosili činjenicom da smo iz ovog grada”

— Mladen Matičević

“Veoma sam ponosan i srećan što ću učestvovati u dokumentarnom filmu o Vladi Divljanu Mladena Matičevića, a takođe u isto vreme osećam i veliku odgovornost jer ću biti deo ostvarenja koje je posvećeno velikanu naše muzike”

— Aleksandar Šandorov

“Drago mi je i počašćen sam pozivom da sudjelujem u filmu, kojem je namjera da izrazi našu ljubav, poštovanje i zahvalnost prema Vladi Divljanu”

— Darko Rundek

“Sa jedne strane mi je drago što učestvujem u ovom projektu, to dugujem mom drugu i komšiji Vladi, a sa druge strane to mi budi setu jer me je film naterao da se setim nekih stvari koje sam potisnuo. Divna je stvar što se ovako nešto događa, što je Mladen Matičević došao na ideju da napravi film o Vladi, on to definitivno zaslužuje. Takođe je divno što je cela moja generacija muzičara uzela učešća, mislim da ovo može da bude veoma lep i kvalitetan film”

— Zdenko Kolar